keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Koristellaan koti talveen

En ole pitkään aikaan oikeen talveksi laittanut ulos mitään koristeita kun ei meillä yleensä ole lunta ja silloin esimerkiksi joulukaan ei tunnu niin joululta. Pohjosen ihmisenä kun on tottunut siihen, että jouluna kuuluu olla lunta ja täällähän sitä ei yleensä ole. Viime talvi oli kyllä kiva poikkeus. Nyt uskon ennusteisiin, että tulee taas kylmä ja luminen talvi ja tilasin kirjan Koristellaan koti talveen.

" Kun syksyn ja talven hämärä alkaa, monen katse keskittyy kotiin. Uusilla huonekaluilla voi toki luoda tunnelmaa talvipesäänsä, mutta paljon edullisempi ja persoonallisempi vaihtoehto on omin käsin tekeminen. Tämän kirjan ohjeiden avulla voi askarrella kauniita ja kekseliäitä koristeita, jotka luovat viihtyisyyttä talviseen kotiin ja pihaan.

Kirjan ohjeissa on käytetty edullisia ja ekologisia materiaaleja, kuten omista kaapeista löytyviä vanhoja tavaroita, kierrätyskeskuksen ja kirpputorien aarteita ja luonnosta kerättäviä aineksia. Ekologista ja edullista, helppoa ja hauskaa!"


Nyt sormet syyhyää päästä tekemään kaikkea kivaa. Lähinnä mua viehättää tuo, että saan tehtyä vanhasta ja kaapeista yms. löytyvistä jutuista uutta. Oon niin kyllästyny siihen, että aina pitäisi ostaa uutta ja kaapit on muutenkin täynnä kaikkea minkä voisi käyttää uudelleen.

Ihminen on kummallinen kun koko ajan keksii uusia projekteja  vaikka koululla on kesken homma jos toinenkin ja nekin tarttis saada valmiiksi ja mielellään ennen kun tammikuussa alkaa työssäoppiminen.

1 kommentti:

Tiia kirjoitti...

Moikka! Katsoin tuota samaa kirjaa juuri JUJU-lehdessä ja miettisin pitäisikö ostaa! Mutta ajattelin, että selailen sitä ensin kirjastossa tai kirja kaupassa..Mutta sä voisitkin tuoda sen joku päivä kouluun? Olisi kiva tutustua! :)

Ja huomasin alempana tekemäsi kaulurin, siitä tuli tosi kivan näkönen! =) Itsekkin aloitin tekemään äidille kauluria PURO langasta! Tulee hauskan värinen! :D