lauantai 24. heinäkuuta 2010

Talven varalle

...tulossa jotain 17 pari villasukkia, siis mun kaappi on niitä jo täynnä mutta en silti malta olla neulomatta lisää. Mutta koska ne on maailman paras asuste niin eiköhän kaikki tule käytettyä.

Menin ostamaan Susulta lisää lankaa, että saan tuftata lisää ryijyjä ja ostin myös Noro Kureyon Sock lankaa kun oli niin kivan väristä.

Ullan sivuilta löytyi hyvä ohje siitä miten sukka neulotaan kärjestä ylöspäin ja ajattelin kokeilla kun sillä tavalla saan tehtyä polvisukat, jotka on varmasti sopivat myös pohkeen kohdalta. Ohje tosin on lyhyelle sukalle, mutta eiköhän tuon onnistu säveltämään polvipituiseksi.

Ja vaikka itte sanonkin niin näistä tulee kivat, mun mielestä tuo lanka ei kaipaa mitään lisää vaan toimii ihan hyvin pelkällä oikealla. Ja mikä yllättävää, eka yrittämällä onnistuin tekemään sopivan kokoiset.


Ei näitä varmaan ihan heti tarvitse kun ensi viikoksi on luvattu lämmintä yli 30 astetta....mutta ompahan nää hyvä lisä mun keskeneräisiin töihin...

Oikeesti mun neulominen on sellasta fiilispohjaista juttua ja sen takia pitää olla paljon kesken kerralla kun ei tiedä mitä milloinkin haluaa neuloa.

Ei kommentteja: