maanantai 14. kesäkuuta 2010

Tane ja kumppanit

Olin tänään taas koululla. Siivooja tuli ihmettelemään, että eikö sulla oo muuta tekemistä kun olla täällä. Siel on ihan kiva olla nyt tekemässä juttuja kun saa olla ihan omissa oloissaan, mitä ny Sorja on kaverina:-)

Vihdoinkin sain tehtyä Tomakselle sen pussilakanakankaan. Ensimmäisestä tuli nimeltään Tane, nimetty meidän kavereiden kilpparin mukaan. Muistatte varmaan sen kilpparin, joka rakastui heidän tyttären penaaliin, ei viitti edes kertoa sen tarkemmin, oli kuulemma niin  hurjaa touhua.

Koska kangas oli väriltään vihreä enkä halunnut käyttää väreissä peittopastaa niin värien löytäminen olikin tosi vaikeaa. Violettikin muuttui ruskeaksi kun sen painoi vihreälle. No tällanen siitä sitten kuitenkin tuli. Vihreitä, sinisiä, oransseja ja punasia Taneja.


Tein sitte toisenkin kankaan, sillä ei vielä ole nimeä, mutta se on tosi uniikki ja mun lemppari. Ja siitäkin tulee Tomakselle pussilakana.

Lisää Taneja, valkoselle pohjalle. Näistä tuleekin jotain kivoja seinätekstiilejä lapsille. Ja nyt varmaan tarttee lopettaa kankaiden tekeminen ja alkaa tekemään oikeesti tuotteitakin. Jos sais vihdoinkin valmiiksi jonkun mitä on suunnitellu.

 

2 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Hauskoja ja pirteitä! :D

Anna kirjoitti...

Vitsi kun näyttää kivoilta! Että sää sitten osaat :)