maanantai 28. kesäkuuta 2010

Mentiin tänään Turkkuseen

Tuliaisina lankaa lankabaarista.


Väri on soft chocolate, kuulostaa hyvältä ja tarkoitus on tehdä tästä hame, jonka ohje Garnstudion sivuilla.

Presentosta ruiskuemulsiota ja pigmenttivärejä.


Näillä kokeilen aurinkovärjäystä. 

Mulla kyllä on kankaita ihan liikaakin ja pari viikkoa sitten vannotin, että en enää niitä värjää enkä maalaa vaan alan keksimään olemassa olevista tuotteita. Lähinnä nioitä seinätekstiilejä, mutta mutta mutta.... kun on niin ihana ilma ettei tälläsena päivänä voi olla sisällä ( nytkin kirjotan tätä  terassilla) niin ei ole parempaa tekemistä kun värjätä kankaita ulkona....

Nii ja kyllä tääkin on aika kivaa.....tai ainakin hyvää....

Avotulella paistettuja (paahdettuja?) vaahtokarkkeja ( nämä tosin tehty ihan kaasugrillissä mutta on siinäkin avotulta, onhan ?)

Ja eilen sain sitten ommeltua ne pussilakanat Tomakselle, pyöritettyä koneessa ja värikin pysyi ihan hyvin ja Tane roikkui sitten märkänä narulla. Oli siellä ne autotkin mutta en ehtiny kuvia ottaan kun piti lähteä sinne Turkkuseen.


Valokuva saldo 10. kesäkuuta jälkeen on 488......onko liian helppoo tuo digikuvien ottaminen....no riittää ainakin materiaalia kun taas koulu alkaa ja pääsee ideoimaan kaikkea uutta. Vaikka eipä tuo ideointi ole lomalla vaikka itte olenkin, pari yötä sitten heräsin joskus kahden aikaan yöllä ja mieleen tuli mitä voisin lopputyönä tehdä koulusta. Ja siihen nyt on kuitenkin vielä reilu vuosi aikaa....kerrankin aloitettua hyvissä ajoin miettimään, mutta tarviiko se tehdä keskellä yötä...en tiiä.

Ei kommentteja: