keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Jämä värit

Olin taas eilen koululla, jotenkin tuntuu, että olen kirjoittanut tuon saman jo ennenkin. No tällä kertaa taisi olla viimeine kerta ennen elokuuta kun koulu taas alkaa. Olisin ehkä kenties mennyt useamminkin mutta kun kaikki ei mennyt niinku Strömsössä eli ei sitten saatukaan avaimia koululle vaikka piti saada. Aamusin sitten soiteltiin oven takana, josko koululla sattuis olemaan joku paikalla ja päästäis sisälle. Ja kun mun luonnolle ei sellane sovi eikä se, että sitten olit siellä jumissa kun ei päässyt edes syömään ellei jotain ovea sitte luvattomasti teljennyt auki....mutta täähän nyt on aina tätä, olishan se jo pitäny tietää.

Mutta kuitenkin eilen käytin kaikki opiskelujen aikana sekoittamani värit pois niin, että elokuussa kun taas aloitetaan niin voin keskittyä teollisesti kudotun kankaan suunnitteluun enkä haihattele kankaanpainon puolelle kun ei oo valmiita värejä mitä maalailla :-)

Tällasia leimasin kankaita sain aikaiseksi, kaapeista löytyy vaikka mitä kivaa mistä voi tehdä leimasimia, vaikkapa nappeja... kuus metriä meni kangasta eli pieninä palasina maalattu, kai näistäkin jossain vaiheessa tulee jonninlaisia seinätekstiilejä....suunnittelu jatkuu.

 
Välillä vähän erilaista


Ei kommentteja: