tiistai 6. huhtikuuta 2010

Sisustustauluja

Tänään painoin seulan kanssa koko päivän printtejä niille taulupohjille joita maalasimme joku aika sitten. Oli aika hauskaa taas tehdä tällasta "aivotonta" hommaa. Totesin, että kun olin viime viikolla näiden kanssa ihan jumissa niin nyt sitten tehdään aivotta eli siitä vaan väriä ja kuvaa enempiä ajattelematta. Ja aika hauskoja niistä tulikin. Tässä muutama...


Nämä pitää vielä virittää finnfoam levyn päälle, niissä on se hyvä puoli, että parantavat akustiikkaa ja ovat tosi keveitä ripustaa seinälle. Ajatuksena on jatkossa tehdä näitä väriterapia mielessä....värithän auttavat parantamaan ja tasapainottavat ihmistä. Voi siis vaihtaa fiiliksen mukaan tauluja.  Kun tarvitsee lisää energiaa valitsee jotain punaista, iloa ja viisautta elämään tuo oranssi. Keltainen taas auttaa masennukseen. Vihreä tasapainottaa energiat. Sininen viilentää ja rentouttaa. Violetti auttaa tasapainottamaan fyysiset ja henkiset energiat. Mielenkiintoista eikö vaan ?

1 kommentti:

Susu kirjoitti...

Kauniita...

Mä ihan tosi uskon värien vaikuttavan korvienväliin jo olen monesti jälkikäteen huomannut pukeutuneeni alitajuisesti "oikeaan" väriin. Esim nuorena inssilikkana mulla oli AINA sininen jakkupuku kun piti mennä johtoryhmään raportoimaan.

Keltainen kuulemma parantaa oppimista ja tuo viisautta:-)