lauantai 20. maaliskuuta 2010

Myssyjä

Ihmeellisen vaikeaa oli saada näihin myssyihin nuo koko yms. merkinnät. Myssyt on ollu valmiina varmaan kuukauden ja oon lahjakkaasti käyttäny Susun väistämistekniikkaa niiden kanssa.
Tänään sitte jostain ihmeen syystä onnistuin sen tekemään. Laitoin jokaiseen myssyyn ystävyyteen liittyvän kuvan ja tekstin ja sen taakse nuo "pakolliset" merkinnät.
 "Tosiystävän kanssa tietää täsmälleen, mitä toinen ajattelee, vaikkei sanaakaan vaihdettaisi."

Ens viikolla yritän sitte saada nämä Susulle.... ja kai niitä tarttis vielä muutama lisääkin tehdä.

3 kommenttia:

Mette aka mettuska kirjoitti...

Pääpiirteittäin :)

Viime syksynä aloitin. Ensin käytiin perusteet kankaanpainannasta, kudonnasta, huovutuksesta ja värjäyksestä. Omien mielelenkiintojen mukaan voi sen jälkeen keskittyä yhteen tai useampaan tekniikkaan.

Ennen joulua meil oli työpajoja, tein helmitöitä, uusiokäsitöitä ja kastoin kynttilöitä. Tän vuoden puolella on ollut ikat-värjäystä ja kohta alkaa kone- ja käsinkirjonta. Valitsin sen, kun toinen vaihtoehto oli kasvivärjäys ja -painanta.

Ai niin, Petäjävedellä käyn opiskelemassa. Suuntaansa tulee 75km matkaa, yleensä perjantait on etäpäiviä. Aikuiskoulutusta.

Mitenkäs siellä sulla? Missä? :D

Susu kirjoitti...

Kauniita. Ja merkinnätkin - hieno juttu! Huhtikuun alussa pitänee järjestää laputustalkoot:-)

Matleena kirjoitti...

Oletpa tehnyt upeat laput myssyihin! Hienoa idea! :) Tuttua muuten tuo väistely täälläkin! ;DD Kaikki omat myssyt ovat vielä merkkaamatta - saa nähdä tuleeko lopussa kiire.